Personlige designs

Enkle og personlige hjemmesider: Designes efter dine personlige ønsker og behov. Vi starter med en snak om, hvad du forventer af din hjemmeside og hvilken stil du vil have den i. Du får en venlig og hjælpsom betjening. 

Logo: Måske har du selv lavet et logo, ellers kan det også tilkøbes. 

fotografen på opgave i horsens

Webhotel: Alle hjemmesider laves i WordPress hjemmesideprogram. Det er Danmarks mest populære webhotel. De er nemme at arbejde med og det er helt uden kodning. 

Nem at vedligeholde og opdatere: Hvis du selv vil vedligeholde din hjemmeside, tilbydes en grundig gennemgang af, hvordan det gøres. Der medfølger også en letforståelig manual. Ønsker du derimod hjælp til opdatering af hjemmesiden, kan dette tilkøbes. 

Fotografering af indhold tilbydes: Du kan selv tage billeder af dine værker, hvis du ønsker det. Du kan også komme med dine værker til mig, så fotograferer jeg dem mod betaling. 

Mobilvenlig: Hjemmesiderne er altid retttet til, så de er nemme at læse på en smartphone.

E-mail inkluderet: Du kan få så mange emails knyttet til dit domæne du ønsker. Det er en fast del af One.com’s ydelser. Jeg vil gerne hjælpe dig med at sætte dem op.

Nyhedsbreve: Vil du gerne have et nyhedsbrev, men orker ikke rigtig selv at skrive det, så kan jeg tilbyde et telefoninterview, som jeg så omdanner til et nyhedsbrev. Let som ingenting kan du sende det ud til dit netværk. 

Visitkort og postkort: Måske ønsker du også tryksager, så du kan sprede budskabet om din hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *