Vi bygger webshops og hjemmesider

Hjemmesider i WordPress CMS

Vi designer vores hjemmesider i CMS systemet WordPress. Det giver mulighed for at lave flotte web designs, der stadig kan sættes op, så de har en hurtig loadspeed. Google har nævnt at brugeroplevelse (herunder hastigheden en hjemmeside loader på), er en af deres essentielle nøglepunkter for placeringer. Har en hjemmeside for mange problemer med at loade, er for langsom eller er billeder og tekst mangelfulde, så vil Google ikke placere siden højt i søgningen.

SEO kursus

Som en del af Macca.dk tilbyder vi også SEO kursus til jeres medarbejdere, så i internt i virksomheden, selv kan varetage nogle af de mest basale SEO optimeringer. Herunder brugen af de sociale medier, tekstskrivning, produktbeskrivelser, placeringer på siden osv. Vi benytter os af værktøjet YOAST, der er med til at hjælpe jer med tekstskrivning på webshoppen, så i skriver teksterne mere præcise omkring de enkelte søgeord.

Erfaring og tålmodighed tæller ved SEO

Når man arbejder med SEO (søgemaskineoptimering) og opsætning af hjemmesider og webshops, med henblik på gode placeringer på Google. Så hander det først og fremmst om tillid til sin SEO ekspert. Det handler også om tålmodighed, da man ikke kan forvente en hjemmeside fra den ene dag til den anden ligger på side 1. Vi har masser af erfaring med søgemaskineoptimering. Vi hjælper hver eneste dag mange forskellige webshops med at optimere deres hjemmesider med succes. Vil i være en del af succesen? Så kontakt os nederst på siden her.